Sophia Perla  is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een internationaal modemerk, met verkooppunten in verschillende Europese landen. Betaalbare Vrouwenmode van goede kwaliteit voor iedere vrouw.

Jaarlijks Biedt Sophia Perla 4 complete seizoen gerichte collecties per jaar en deze collecties worden afgestemd op de nieuwste modetrends.

Kenmerkend zijn de sterke prints, prachtige luchtige materialen met vrouwelijke en sierlijker silhouetten met figuurvleiende ontwerpen. Met een maatboog van maat 34 tot en met maat 46 hebben wij een groot pasbereik.

In Sophia Perla kleding voel je je op-en-top vrouw. Voor de energieke en zelfverzekerde vrouw, die met een positieve instelling midden in het leven staat. Diverse dessins en kleuren die goed op elkaar aansluiten zorgen voor een stijlvolle en trendy look. Voorop staat dat comfortabel het nieuwe chique is , onze collecties bestaan uit casual tops en broeken tot klassieke outfits voor op het kantoor. Doordat wij een brede collectie  hebben zijn  onze stijlen makkelijk met elkaar te combineren.

Waar kun je Sophia Perla kopen?  Inmiddels behoord Sophia Perla tot de groeiende fashionmerken in Nederland. Met diverse verkooppunten in verschillende Europese landen. Inmiddels is Sophia Perla verkrijgbaar bij bijna 430 verkooppunten. Vindt hier de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen